Skip to main content

Rakas joulupukki, tänä vuonna toivoisin jotain tarpeellista, järkevää, trendikästä ja ekologistakin lahjaa…

Joulun taika piilee yhdessäolossa, rauhassa, lämpimässä tunnelmassa ja tietysti lahjojen antamisessa. Joulusta on tullut myös vuoden suurin kulutusjuhla, ja lahjaksi annettavien tavaroiden valmistus ja kuljetus kasvattavat osaltaan joulunvieton päästökuormaa.

Entäpä jos voisimme kääntää kelkan ja tehdä joulusta enemmän kierrätysjuhlan kuin kulutusjuhlan? Kierrätetty ja kunnostettu laatutuote on oivallinen, fiksu, ajankohtainen – sekä ekologinen lahjaidea.

Tässä kolme syytä, miksi kierrätettyjen tietokoneiden ja näyttöjen hankkiminen joululahjaksi kannattaa:

  1. Ympäristöystävällisyys: Jokainen kierrätetty lahja on teko ympäristömme hyväksi. Valitsemalla kierretyn koneen säästät resursseja, vähennät jätettä ja osoitat lahjan saajalle, että välität sekä hänestä että ympäristöstä.
  2. Edullisuus: Kierrätetyt koneet ovat edullisempia kuin uudet vastaavat tuotteet. Voit siis säästää sievoisen summan rahaa samalla kun teet ympäristöystävällisen valinnan.
  3. Tuet yrittäjyyttä ja varsinaissuomalaista taloutta: Ostamalla kierrätettyjä lahjoja meiltä tuet samalla pitkän linjan yrittäjiä ja varsinaissuomalaista taloutta.

Kierrätetyt lahjaideat TOP-7

Jos toivelistalla on kannettava, pelikone, näyttö tai tabletti, voit kääntyä meidän puoleemme ja hankkia Nordic IT Solutionsilta uuden laitteen sijasta ”kuin uuden”. Saat huippulaadukkaan tuotteen edulliseen hintaan ja 12 kuukauden takuulla varustettuna!

Meiltä voit ostaa koneen hyvillä mielin, sillä jokaista kierrätettyä konetta kohtaan säästyy noin 467 kg verran hiilijalanjälkeä. Takaamme myös, että kierrätetyt koneemme ovat turvallisia ja toimivia: ennen myyntiä ne tietoturvatyhjennetään, testataan, puhdistetaan ja päivitetään, ja lopuksi asennamme niihin uudet käyttöjärjestelmät, ajurit ja tarvittavat päivitykset.

Tässä myymälämme top 7 vinkkiä kierrätettyihin joululahjoihin, jotka tuovat lahjan saajalle iloa pitkään:

1.
Lenovo peruskannettava kosketusnäytöllä:
Lenovo ThinkPad 13 i3-7100U 13.3″ FullHD Touch 8GB 256SSD (laptops.fi)

2.
Lenovo yritysmalli Windows 11-käyttöjärjestelmällä:
Lenovo ThinkPad L390 i3-8145U 13.3″ HD 8GB 128SSD (laptops.fi)

3.
HP laadukas yritysmallin kannettava:
HP Elitebook 840 G5 i5-8250U 14″ FullHD 8GB 256SSD (laptops.fi)

4.
Fujitsu ohut yritysmallin kannettava:
Fujitsu Lifebook U748 i5-8250U 8GB 256SSD 14″ FHD FPR W11P (laptops.fi)

5.
HP pelikone uusitulla näytönohjaimella sekä SSD-asemalla:
Pelikone HP i5-6500 8GB 480SSD GTX1650 DVDRW W10P (laptops.fi)

6.
Lenovo 23″ ohutreunainen Full HD -näyttö:
23″ Lenovo ThinkVision T23i FullHD HDMI DP VGA (laptops.fi)

7. Lenovo 27″ laadukas ohutreunainen QHD-näyttö:
27″ LENOVO P27Q 2560X1440 QHD IPS 16:9 DP/HDMI (laptops.fi)

Tervetuloa meille jouluostoksille! Kivijalkamyymälämme sijaitsee Turussa osoitteessa Uudenmaankatu 3, ja verkkokauppamme palvelee sinua koko Suomen laajuisesti. Tarjoamme monipuoliset maksutavat ja nopean toimituksen – tilaa verkossa viimeistään 19.12., niin pakettisi ehtii pukinkonttiin.

Ps. Jos joulusiivousta tehdessäsi törmäät vanhaan tietokoneeseen, jolle ei enää ole käyttöä, voit tuoda sen meille, niin huolehdimme sen asianmukaisesta kierrätyksestä!