Skip to main content

Tietokoneen vaihdon yhteydessä tulee usein esiin seuraavia kysymyksiä, Mitä tehdä vanhalle koneelle? Kannattaako vanha kone jättää kaapin nurkkaan hätävaralle, mikäli uusi koneeni hajoaa? Aiheuttaako tietokoneen kierrättäminen tiedostojeni ja kuvieni leviämisen bittiavaruuteen? 

Me Nordic IT Solutionilla osaamme vastata näihin kysymyksiin ja autamme mielellämme.  

Mikäli tuotte koneen meille, takaamme että tiedostonne eivät leviä mihinkään ja tietokone kierrätetään asian mukaisesti. Tyhjennämme koneesta kovalevyn kansainvälisen standardin mukaisesti, kolme kertaa yli kirjoittaen. Tällä tavoin voimme taata tiedostojen häviämisen pysyvästi. 

Kun tiedostot on hävitetty, tarkistamme koneen ja komponenttien kunnon sekä arvioimme mitä koneesta voi hyöty käyttää. Usein vanhoissakin tietokoneissa on osia, joilla saadaan pidennettyä muiden koneiden elinaikaa. Tämä vähentää tietokoneista aiheutuvaa ongelma jätettä huomattavasti, ja edistää kestävää kehitystä. Mikäli emme itse voi hyödyntää vanhan koneenne osia, toimitamme ne eteenpäin kierrätys yhteystyökumppanillemme, joka huolehtii kaikkien loppu osien kierrätyksestä.  

Koneiden kaappiin jemmaaminen hätävaraksi ei ole myöskään järkevä ratkaisu kestävän kehityksen kannalta. Mikäli kone on kauan kaapissa käyttämättömänä, sen uudelleen käyttöönotto saattaa kestää todella pitkään, kun tietokone lataa päivityksiä ja on kerännyt pölyä sisäänsä, joka haittaa koneen jäähdytystä ja hidastaa konetta entisestään. 

Tietokoneen kierrättäminen on paras ratkaisu sekä ympäristölle että sinulle. Kerromme mielellämme lisää kierrätysprosessitamme liikkeessämme.

Meillä kierrättäminen on vaivatonta, luotetettavaa ja tietoturvallista. Älä jätä laitteita pölyttymään kaapin pohjalle, vaan tuo vanhat laitteesi meille  ja me hoidamme loput!

 

Kannettavat tietokoneemme

Instagram

Facebook