Skip to main content

Tiedätkö sen ärsyttävän tunteen, kun tietokone hidastelee, jumittaa tai kaatuilee, eivätkä hommat hoidu? Ennen kuin ostat uuden laitteen, kannattaa harkita vanhan koneen huoltamista. Huolto voi tuoda yllättävän paljon potkua vanhalle tietokoneelle ja säästää sekä kukkaroasi että ympäristöä!

Tässä viisi vinkkiä, joilla voit saada hitaan tietokoneen nopeammaksi:

  1. Päivitä käyttöjärjestelmä: Käyttöjärjestelmän uudet versiot tuovat mukanaan parannuksia ja viankorjauksia, jotka optimoivat koneen suorituskykyä.
  2. Poista roskatiedostot: Roskatiedostot saattavat hidastaa konetta merkittävästi. Tiedostojen poistaminen vapauttaa tilaa muille toiminnoille.
  3. Lisää muistia: Muistin lisääminen on investointi koneen suorituskykyyn. Muistin niukkuus hidastaa konetta, kun taas lisämuisti auttaa sitä toimimaan tehokkaammin.
  4. Vaihda kiintolevy: Kiintolevyn päivittäminen SSD-asemaan on yksi parhaista tavoista tehdä vanhasta koneesta nopeampi. SSD-asemat tarjoavat nopeamman luku- ja kirjoitusnopeuden, mikä tekee koko tietokoneen käytöstä sulavampaa.
  5. Skannaa virukset: Säännöllinen virustarkastus auttaa pitämään koneesi suojattuna ja suorituskykyisenä.

Kun tietokone hidastelee, tuo se asiantuntevaan huoltoon

Vanha ja hidasteleva kone voi palvella sinua vielä pitkään, kun asiantunteva tietokonehuoltomme antaa sille uuden elämän. Me huollamme kannettavat ja pöytäkoneet kymmenien vuosien kokemuksella! Tarjoamme 39 eurolla kattavan vianmäärityksen, jossa käymme läpi koneesi tilanteen ja ehdotamme tarvittavia toimenpiteitä.

Koneen nopeuttaminen meillä kustantaa tyypillisesti noin 90 euroa. Tämä hinta sisältää uuden 480GB SSD-aseman, asennustyön ja kloonauksen. Kloonauksessa kaikki koneella olevat ohjelmat ja tiedostot siirtyvät uudelle levylle ja koneen toiminta jatkuu samanlaisena kuin ennen levynvaihtoa, mutta huomattavasti nopeampana. Mikäli tuot koneen meille nopeutettavaksi, emme veloita 39 euron vianmääritysmaksua!

Vaihdamme myös esimerkiksi akut, näytöt ja virtalähteet. Huollostamme saat apua silloinkin, jos koneesi on tippunut maahan tai sen päälle on kaatunut nestettä.

Kun haluat nopeuttaa konettasi, pidentää sen elinkaarta ja tehdä ympäristöystävällisen valinnan, tuo laitteesi meille osoitteeseen Uudenmaankatu 3, Turku. Liikkeemme on avoinna arkisin klo 10–17 ja lauantaisin klo 10–14. Meille voi myös postittaa koneen huoltoon! Ota meihin ensin yhteyttä, pakkaa laite hyvin, liitä mukaan yhteystietosi ja vikakuvaus, niin saamme laitteen nopeasti työn alle.