Skip to main content

Yritys

Nordic IT Solutions Oy

Nordic IT Solutions Oy on kolmen pitkäaikaisesti toimineen yrityksen yhteenliittymä. BPC Solutions ja Turun Pikamikrohuolto PC 911 ovat jo noin 26 vuotta Turussa toimineita It-alan konkareita. Kolmas yhteenliittymän osapuoli, Laptops.fi on samoin pitkäikäinen, alallaan arvostettu kannettava-alan toimija, joka tunnetaan erityisesti yrityskannettavien uudelleenmarkkinoijana.

Nordic IT Solutionsin toimialana on ICT-laitteiden vähittäis- ja tukkumyynti, maahantuonti ja huolto.

Olimme Suomen ainoa Microsoftin (Authorized Refurbisher MAR) valtuuttama käytettyjen tietokoneiden kunnostaja. Nykyisin uusien MS vaatimusten vuoksi olemme ns. Third Party Installer

Bisnode D&B Finland on luokitellut Nordic IT Solutions Oy:n parhaimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan. Kuulumme myös Kauppalehden Menestyjäyritysten joukkoon.

www.laptops.fi / www.kannettavat.fi

Käytetyt kannettavat, pöytäkoneet ja oheislaitteet vuodesta 2002. Ideana on tuoda kaikkien tarjolle yrityskäytössä kestäviksi ja laadukkaiksi todettuja Business-mallisarjojen koneita murto-osalla uuden hinnasta. Suurin osa koneista on yritysten leasing-kierrosta palautuneita malleja. Kaikille koneille tehdään ns. “Refurbishing”-käsittely, eli ne tietoturvatyhjennetään, testataan, puhdistetaan, päivitetään ja lopuksi asennetaan uusi, puhdas käyttöjärjestelmäasennus tuoreine ajureineen ja päivityksineen.

Valikoimastamme löytyy runsaasti mm. seuraavia yritysmallisarjojen kannettavia: Lenovo Thinkpad, Dell Latitude/Precision, HP Elitebook/ProBook/Zbook, Toshiba Portege, Getac ja Panasonic Toughbook.

BPC Solutions
Uudet pöytäkoneet, kannettavat, oheislaitteet ja komponentit vuodesta 1996. Palvelee myös ruotsiksi. Erikoistunut pääasiassa uusien tietokoneiden ja komponenttien myyntiin mutta löytyy myös runsas valikoima käytettyjä pöytäkoneita ja kannettavia. Kivijalkamyymälä Turussa toimii myös laptops.fi -verkkokaupan noutopisteenä.

Turun Pikamikrohuolto PC 911
Ammattitaitoinen, pitkän kokemuksen omaava It-huolto yrityksille ja yksityisille vuodesta 1996.

Asiakkaat
Asiakkainamme on yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, viranomaisia, kuntia, kaupunkeja ja kouluja ympäri Suomen sekä yrityksiä koko EU-alueella. Tarjoamme yhtä mieluusti yhden kuin viidensadan koneen eriä.