Skip to main content

Miksi valita kierrätetty ja käytetty kannettava? Entä miksi valita juuri meidät? 

Uutta tietokonetta hankkiessa tulee monesti pohtineeksi useita asioita. Valitsenko uuden vai käytetyn tietokoneen? Mahdollisuuksia on monia ja monella eri hinnalla, mutta mikä olisi juuri minulle se paras. 

Me Nordic IT Solutionilla uskomme, että kierrätetty ja käytetty laite on paras valinta lähes jokaiseen talouteen ja yritykseen. Tämä johtuu siitä, että yrityksille suunnitellut kannettavat tietokoneet ovat suunniteltu kestämään pitkää ikää ja kovaa käyttöä, toisin kuin kuluttajille suunnatut halvemmat ja köykäisemmin rakennetut tietokoneet.  

Yritysmallin kannettavat ovat lähtökohtaisesti rakennettu helpoiksi huoltaa ja vankka rakenteisiksi, jotta ne kestävät siirtelyn ja yritysmaailman rasitteet. Kaikki komponentit ovat käden ulottuvilla ja vain pienen työn takana, tämä mahdollistaa helpot ja nopeat huollot ja korjaukset mikäli jokin hajoaa.  

Kuluttajille suunnatut koneet ovat yleensä hentorakenteisia ja alitehoisia verrattuna muutaman vuoden ikäiseen yrityskannettavaan ja näitä myydään mm. Isolla tallennustilalla tai käyttömuistilla, jotka ovat yritysmalleissa vaihdettavia ja lisättäviä osia, joiden päivitys ei maksa juuri mitään. Muun muassa meillä vaihdetaan juuri teidän tarpeiden kokoiseksi pelkällä vaihdettavan osan hinnalla. Kuluttajille suunnatut koneet myös hajoavat helposti reilun vuoden käytön jälkeen, jonka jälkeen se pitää joko huoltaa tai vaihtaa kokonaan uuteen.  

Kierrätetty kannettava on myös ympäristöteko ja voi auttaa säästämään hiilijalanjäljessä todella paljon. Uuden tietokoneen ostaminen kasvattaa hiilijalanjälkeä huomattavasti, ja jokaista kierrätettyä konetta kohtaan säästyy noin 467 kg verran hiilijalanjälkeä! Tämä vastaa noin 2747 ajokilometriä! Meille vihreät arvot ovat tärkeitä, jonka takia haluamme tarjota teille mahdollisimman helposti mahdollisuuden säästää luontoa omalta osaltanne. 

Tässä oli listattu vain muutama yleisin syy, miksi me suosittelemme käytettyä ja kierrätettyä yritysmallin tietokonetta teidän seuraavaksi koneeksi. Ja miksikö valita juuri meidät? Meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset hinnat kilpailijoihin verrattuna, erittäin mukava, ystävällinen sekä asiantunteva asiakaspalvelu, monen vuoden kokemus käytetyistä laitteista sekä tietotekniikasta ja sen huoltamisesta. Meiltä löytyy myös pitkän linjan huoltopalvelu, entinen PC911, joka on palvellut turkulaisia heidän tietokoneongelmissaan jo vuosia. Meidän osaamisella saamme tarjottua markkinoiden parhaat käytetyt tietokoneet ja erittäin edulliset huoltopalvelut.  

Kaikki nämä huomioiden uskomme voivamme yhdessä muuttaa maailmaa sekä säästää luontoa omalta osaltamme, Yhdessä.  

 

Kannettavat tietokoneemme

Instagram

Facebook