Skip to main content

Tässä kuussa juhlittiin yrittäjän päivää. Meilläkin on monen monta yrittäjävuotta takanamme, joten tervetuloa kurkistamaan kulisseihin ja tutustumaan tarinaamme.

Ota haltuun viisi faktaa Nordic IT Solutionista yrityksenä:

  1. Luotettavaa tietotekniikkaa vuodesta 1996: Nordic IT Solutions Oy sai alkunsa kolmen eri turkulaisyrityksen yhteenliittymänä. Nämä yritykset ovat BPC Solutions, Turun Pikamikrohuolto PC 911 ja Laptops.fi. Olemme kasvaneet vahvaksi toimijaksi 26 vuoden aikana. Yrityksessämme yhdistyvät intohimo tietotekniikkaan ja pitkäaikainen kokemus alalta.
  2. Vastuullisuus: Vastuullisuus on meillä yrittäjyyden ytimessä. Palveluvalikoimassamme onkin alusta asti korostunut kierrätys, kunnostaminen ja vanhojen laitteiden eliniän pidentäminen huoltopalveluiden avulla.
  3. Kestäviä investointeja yrittäjille: Olemme ylpeitä siitä, että voimme tukea myös muita yrittäjiä tekemään kestäviä IT-investointeja. Käytetyt tietokoneet tarjoavat erinomaisen vaihtoehdon uusien laitteiden sijaan säästäen samalla ympäristöä. Saimme hiljattain kiitokset yrittäjä Jenni Kaskimereltä LinkedInin puolella:

”Kiitos Nordic IT Solutions Oy kun autatte minua ja muita kuluttajia tekemään ekologisempia ja vastuullisempia laitehankintoja, kierrätettyjen ja huollettujen yrityslaitteiden valikoimasta👍”

  1. Laatu ja luotettavuus: Nordic IT Solutions panostaa laatuun ja luotettavuuteen kaikessa toiminnassaan. Myymämme käytetyt tietokoneet käyvät läpi tiukan laaduntarkastuksen ja kunnostusprosessin, jotta voimme taata asiakkaillemme vain parasta mahdollista.
  2. Asiantuntijuus ja laaja asiakaskunta: Henkilökunnallamme on laaja-alainen kokemus ja osaaminen tietotekniikan alalta. Voit luottaa siihen, että meillä saat parasta mahdollista palvelua ja tukea! Palvelemme myös ruotsin kielellä. Asiakkainamme on yksityisiä henkilöitä, yrityksiä, yhteisöjä, viranomaisia, kuntia, kaupunkeja ja kouluja ympäri Suomen sekä yrityksiä koko EU-alueella. Tarjoamme yhtä mieluusti yhden kuin viidensadan koneen eriä.

Haluamme lopuksi vielä kiittää kaikkia asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja tiimimme jäseniä, jotka ovat olleet mukana rakentamassa Nordic IT Solutionsin tarinaa! Aiomme jatkaa intohimoisesti työtämme kohti kestävää tulevaisuutta, jossa kierrätys ja vastuullisuus ovat entistäkin merkittävämpiä arvoja.