Skip to main content

Uusi vuosi, uudet koneet, uudet mahdollisuudet – tee fiksu ja vastuullinen päätös ja hanki käytetty tietokone Nordic IT Solutionsilta!

Meiltä saat laadukkaat koneet aina edulliseen hintaan. Voit myös luottaa siihen, että meiltä ostettu laite on huolella kunnostettu ja tarkastettu – ja säästät samalla noin 467 kg verran hiilijalanjälkeä. Hienoa, eikö?

Meiltä löytyy läppäreitä niin peruskäyttöön, opiskelijoille kuin vaativaan yrityskäyttöönkin. Kokosimme listan malleista, joista voit valita pihistä tai panosta -tyylillä, omien tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

  1. Pihistä: Lenovo ThinkPad 13 i3-7100U 13.3″ FullHD Touch 8GB 256SSD (laptops.fi)
  2. Panosta: Lenovo ThinkPad T490s i5-8265U 14″ FullHD 8GB 256SSD (laptops.fi)
  3. Pihistä: Lenovo ThinkPad L390 i3-8145U 13.3″ HD 8GB 128SSD (laptops.fi)
  4. Panosta: Lenovo ThinkPad X390 i5-8365U 13.3″ FullHD 16GB 256SSD (laptops.fi)

Voiko käytetty tietokone toimia kuin uusi – tai jopa paremmin?

Suurin osa myymistämme koneista on yritysten leasing-kierrosta palautuneita malleja, joille teemme ensin ns. refurbishing-käsittelyn. Toisin sanoen ne tietoturvatyhjennetään, testataan, puhdistetaan ja päivitetään.

Yrityskannettavissa on useita etuja kuluttajamalleihin verrattuna. Ne ovat rakenteeltaan kestävämpiä ja suorituskykyisempiä, joten ne tarjoavat optimaalisen käyttökokemuksen. Kunnostamamme koneet ovat yleensä muutaman vuoden ikäisiä, mutta niiden tekniset ominaisuudet ja laatu ovat huomattavasti parempia kuin vastaavissa uusissa kuluttajamalleissa.

Kunnostamalla ja kierrättämällä tietokoneita vähennämme elektroniikkajätteen määrää ja tuemme kestävää kehitystä – vaikka yksi kone kerrallaan!