Skip to main content

Tietokoneen vaihtaminen voi olla työläs prosessi, johon kuuluu paljon tiedostojen siirtoa sekä sovellusten uudelleen asennusta. Siinä tulee helposti tunne, että kaikki tarvitsee aloittaa alusta. Ja tarvitsisi tietää mitkä vanhat kuvat ovat tärkeitä ja mitä pitää siirtää ja mikä voi poistaa. Monelle tämä prosessi myös luo tunteen, että ei halua vaihtaa sillä vanhassa laitteessa on kaikki juuri siellä missä pitää ja uudesta laitteesta ei löydä mitään. 

Me haluamme tehdä tietokoneen vaihtamisesta helpon ja vaivattoman prosessin, joka työllistää teitä mahdollisimman vähän ja haluamme myös pitää huolen, että kaikki datanne siirtyvät vanhasta koneesta uuteen, eivätkä arvokkaat muistot katoa koneen vaihdon yhteydessä. Myös salasanat saadaan siirrettyä uuteen laitteeseenne helposti ja vaivattomasti. Pidämme myös huolen, että kaikki ohjelmat ja tiedostot löytyvät juuri sieltä minne vanhassa koneessa jätitte ne. 

Kaikki tämä on mahdollista kloonaamalla vanhan koneenne kovalevy uuteen koneeseenne hintaan 50 € tietokoneen vaihdon yhteydessä. Tämä onnistuu vaihtamalla koneenne saman merkkiseen koneeseen, esim. Lenovosta Lenovoon. Me takaamme teille vaivattoman koneen käyttöönoton ja vaihdon. 

Halutessanne kierrätämme myös vanhan koneen puolestanne tietoturvallisesti ja vaivattomasti. Pidämme huolen, että tietonne eivät karkaa maailmalle ja että jokainen koneen osa tulee joko meidän toimestamme hyötykäytettyä tai kierrätettyä yhteistyökumppaneidemme kautta.  Jotta teidän ei tarvitse kuin nauttia uuden koneenne tehosta ja laadusta. 

Tietokoneen vaihtaminen voi olla vaivaton ja stressitön toimenpide. Tule siis käymään liikkeessämme osoitteessa Uudenmaankatu 3, 20500 Turku ja katsotaan teille vaivattomasti uusi tietokone. Tai halutessanne voitte soittaa numeroon 0400 300 963 ja autamme teitä tietokoneen valinassa puhelimitse tai sähköpostilla info@nordicitsolutions.fi.

 

Mukavaa kesää,

Nordic IT Solutions Oy – tehdään yhdessä hyvää ympäristölle sekä yhteisölle

laptops.fi