Skip to main content

Ruggeroitu eli lujitettu tietokone sopii liikkuvaan työhön, sillä se kestää kovemmatkin olosuhteet esimerkiksi pelastusajoneuvoissa tai rakennustyömaalla. Ruggeroidut tietokoneet ovat rungoltaan vahvistettuja ja panssaroituja, joten ne on suunniteltu kestämään sekä haastavia säitä että vaativaa käyttöä.

Miksi valita ruggeroitu tietokone meidän valikoimastamme? Tässä viisi syytä!

  1. Kestävyys: Ruggeroidut tietokoneet on suunniteltu kestämään pudotuksia, tärinää, pölyä, kosteutta, kylmiä sekä kuumia lämpötiloja ja lämpötilan vaihteluita. Ne ovat ihanteellisia esimerkiksi ulkokäyttöön, teollisuusympäristöihin ja muihin haastaviin työolosuhteisiin. Ruggeroituja koneita käytetään esimerkiksi autokorjaamoissa, metsäkoneissa, raskaan liikenteen ajoneuvoissa, paloautoissa ja ambulansseissa.
  2. Luotettavuus: Myymämme ruggeroidut tietokoneet ovat luotettavia kumppaneita kriittisiin tehtäviin. Ne eivät hyydy vaikeissakaan olosuhteissa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan esimerkiksi kenttätyöhön tai ulkoilmaympäristöihin. Ruggeroiduissa koneissa on myös kirkkaampi näyttö, joten laitteen käyttö ulkona auringonvalossa onnistuu mainiosti.
  3. Mallit erilaisiin tarpeisiin: Ruggeroituja tietokoneita on tarjolla moniin tarkoituksiin. Täysruggeroidut tietokoneet on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin ja ne tarjoavat maksimaalista kestävyyttä. Semiruggeroidut puolestaan tarjoavat hyvän tasapainon kestävyyden, keveyden ja tyylikkään muotoilun välillä.
  4. Laaja valikoima: Meiltä saat suoraan varastosta kattavan valikoiman erilaisia ruggeroitua konemalleja sekä niihin liittyviä tarvikkeita. Jos hakemaasi konetta ei löydy, etsimme sen puolestasi nopeallakin toimitusajalla! Tässä muutama esimerkki suosituimmistamme malleistamme:

          1) Panasonic FZ-G1 -tabletti, Panasonic Toughpad FZ-G1 MK3 i5-5300U 4GB 128SSD W10

          2) Panasonic CF-20 hybriditietokone, Panasonic Toughbook CF-20 M5-6Y57 8GB 256SSD W10P

          3) Getac S410 -kannettava, Getac S410 i5-6300U 16GB 256SSD 14″ HD WL BT W10P

  1. Ympäristötietoisuus: Panostamme vahvasti kestävään kehitykseen vähentämällä elektroniikkajätteen määrää. Ostamalla käytetyn ruggeroidun tietokoneen meiltä voit säästää hiilijalanjälkeäsi jopa 350 kilogramman verran! Käytetty ruggeroitu tietokone on hinta- ja ympäristötietoisen kuluttajan valinta. Myymämme mallit on suunniteltu kestämään pitkään, ja kaupan päälle saat vielä 12 kuukauden takuun.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan tai ota yhteyttä – kokeneet ammattilaisemme auttavat valitsemaan juuri sinua parhaiten palvelevan ruggeroidun tietokoneen, vaikka tältä lukemalta!