Skip to main content

Etsitkö sopivaa tietokonetta, muttet tiedä, kannattaako valita Mac vai PC?

Me ymmärrämme täysin: uuden koneen valinta on usein monisyinen päätös – ja mielipiteitä on monia! PC- ja Mac-tietokoneiden välillä on useita eroja, ja sopivan laitteen valintaan vaikuttavat muun muassa käyttötarkoitus, budjetti ja henkilökohtaiset mieltymykset.

Tärkeimmät erot Mac- ja PC-koneiden välillä

PC-tietokoneet tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja eri hintaluokissa. Ne ovat yleensä yhteensopivia monenlaisten ohjelmien kanssa ja sopivat mainiosti pelaamiseen. Mac-tietokoneet puolestaan tunnetaan suorituskyvystään, helposta käyttöjärjestelmästään ja laadukkaasta suunnittelustaan. Ne soveltuvat erityisen hyvin niille, jotka tarvitsevat tehokkaita ja luotettavia laitteita esimerkiksi graafiseen suunnitteluun tai videoiden editointiin.

Meiltä saat huippulaadukkaat ja uudenveroiset näytöt, pöytäkoneet ja läppärit kunnostettuna, ekologisesti ja erittäin edulliseen hintaan! Tässä muutama loistava vaihtoehto käytettyjen Mac- ja PC-laitteiden valikoimastamme:

  1. Apple MacBook Air i5-8210Y 8GB 256SSD UHD 13″ Retina 2019 (laptops.fi)
  2. Lenovo Thinkpad L480 i3-8130U 128SSD 8GB W11P (laptops.fi)
  3. Lenovo Thinkpad T490s i5-8365U 256SSD 8GB FHD W11P (laptops.fi)
  4. 27″ LENOVO P27Q 2560X1440 QHD IPS 16:9 DP/HDMI (laptops.fi)

Jos et vieläkään ole aivan varma, onko valintasi Mac vai PC, tutustu rauhassa verkkokauppamme tarjontaan ja ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme, niin autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun! Tervetuloa myös paikan päälle Turun kivijalkamyymäläämme, joka sijaitsee aivan jokirannan kupeessa, osoitteessa Uudenmaankatu 3.