Skip to main content

Mitä vaatteet ja huonekalut edellä, sitä käytetty elektroniikka perässä: trendinä on nykyään ostaa kierrätetty tietokone, eli yhä useampi meistä ostaa kännykkänsä tai tietokoneensa kierrätettynä ja kunnostettuna. Vastuullinen kuluttaminen on sekä fiksu, trendikäs että tietoinen valinta, joka on herättänyt monet kuluttajat, yritykset ja opinahjot satsaamaan uuden sijasta ”kuin uuteen”.

Suurin osa myymistämme koneista on yritysten leasing-kierrosta palautuneita malleja, joten teemme koneille ensin ns. refurbishing-käsittelyn. Selkokielellä ne tietoturvatyhjennetään, testataan, puhdistetaan ja päivitetään. Lopuksi asennamme uudet ja puhtaat käyttöjärjestelmät sekä tuoreet ajurit ja tarvittavat päivitykset. Lopputuloksena: kuin uusia laitteita, vain fiksumpia valintoja!

Lähes miljoona kiloa vähemmän kasvihuonepäästöjä

YK:n ympäristöohjelma Global E-Waste Monitor -raportin mukaan vuoteen 2030 mennessä maailmassa on lähes 74 miljoonaa tonnia elektroniikkajätettä. Siksi uskomme vahvasti, että tietoisuuden lisääminen ja kulutustottumusten muuttaminen on tehtävä jo tänään – vaikka yksi kierrätetty tietokone kerrallaan.

Voin myös ylpeänä kertoa, että viime vuoden aikana onnistuimme vähentämään yhdessä asiakkaidemme kanssa lähes miljoona kiloa kasvihuonepäästöjä. Ja tänä vuonna pistetään tietysti paremmaksi, vai mitä?

Pete
Myynti, yritysmyynti, jälleenmyynti

Lojuuko kaapissasi käyttämättömiä tietokoneita? Olisiko aika vaihtaa tehokkaampaan ja parempaan? Ammattilaisemme ovat apunasi: tutustu koneiden kierrätykseen – ja valikoimassakin on kymmeniä merkkejä sekä satoja koneita plus oheislaitteita mistä valita!