Skip to main content

Toisin kuin ensiheittämällä ajattelisi, kunnostettuja tietokoneita käytetään liikennekoulu Väisäsellä paljon. Koneita tarvitaan esimerkiksi oppilaskäytössä, laskutuksessa, viestinnässä ja ohjelmien muokkauksessa autokoulualan alati muuttuvan lainsäädännön puitteissa.

Hyvin ylläpidettyjä, laadukkaasti kunnostettuja tietokoneita

Liikenneopettaja Erkki Väisäsen sanoin heillä on ostettu vuosikymmenen saatossa lukuisia uusia koneita, mutta tänä päivänä ajatusmaailma on muuttunut. Miksi pitäisi olla uusi, jos voi yhtä hyvin ostaa selvästi parempilaatuisen yrityskäytöstä periytyvän laatukoneen – jopa 70 prosenttia halvemmalla, pitkällä takuulla ja takuunopealla huollolla.

Fiksu valitsee edullisen, mutta myös ekologisen

Kustannustehokkuuden lisäksi valinta on Ekille vihreämpi ja vastuullisempi. Kunnostetut tietokoneet vähentävät elektroniikkaromun määrää ja säästävät luonnonvaroja, sillä ne eivät vaadi uusien komponenttien valmistusta. Jokaista myymäämme kierrätettyä konetta kohtaan säästyy noin 467 kg verran hiilijalanjälkeä: tämä vastaa noin 2747 ajokilometriä – eli matkaa Turusta Pariisiin ja vähän vielä kauemmaskin.

Ota haltuun Ekin vinkit yllä näkyvältä videolta!

Psssst…

Syksyn hintahuumaavimmat laitelöydöt odottavat poimijaansa verkkokauppamme erikoistarjouksissa