Skip to main content

Sen sijaan, että kannustaisimme asiakkaitamme Black Friday -alennusmyyntipäivän ostoshulinaan, me Nordic IT Solutionsilla haluamme ehdottaa jotain erilaista. Päätimme, että meillä Black Friday on nyt Green Friday, ja sen kunniaksi haluamme kutsua jokaisen mukaan viettämään Älä osta mitään uutta -päivää perjantaina 24.11.!

Käytetyn elektroniikan ostaminen on erityisen järkevää, sillä elektroniikkajäte on maailman nopeimmin kasvava jätteenmuoto. Vuonna 2019 planeetallamme syntyi 53,6 miljoonaa tonnia elektroniikkajätettä, josta vain alle viidesosa päätyi kierrätykseen. Määrä on hurja, ja siksi haluamme olla mukana toimimassa kierrättämisen ja vihreiden valintojen puolesta.

Kohti kestävämpää tulevaisuutta

Me nimittäin uskomme, että kestävä kulutus on tulevaisuus, ja siksi kannustamme harkitsemaan ostoksiasi tarkemmin. Sen sijaan, että hankkisit uuden tietokoneen, miksi et kääntyisi meidän puoleemme? Nordic IT Solutions tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita käytettyjä ja kunnostettuja tietokoneita, joten voit tehdä ympäristöystävällisen valinnan ja saada samalla rahalla tehokkaamman koneen kuin mitä saisit uutena ostaessasi.

Miksi viettää “Älä osta mitään uutta” -päivää? Tässä kolme hyvää syytä:

  1. Säästät ympäristöä: Jokainen käytetty tuote, joka päätyy uudelleenkäyttöön, vähentää jätteen ja päästöjen määrää. Esimerkiksi uuden tietokoneen ostaminen kasvattaa hiilijalanjälkeä huomattavasti, kun taas jokaista kierrätettyä konetta kohtaan säästyy noin 467 kilogramman verran hiilijalanjälkeä. Se puolestaan vastaa noin 2 747 ajokilometriä.
  2. Säästät rahaa: Satsaamalla uuden sijasta ”kuin uuteen” säästät selvää rahaa. Me Nordic IT Solutionsilla tarjoamme huippuluokan tietokoneet kunnostettuina ja aina edulliseen hintaan. Voit olla varma, että saat luotettavan laitteen, sillä tarjoamamme käytetyt tietokoneet käyvät läpi tiukan laaduntarkastus- ja kunnostusprosessin. Haluamme myös vinkata, että jos uuden tietokoneen ostaminen ei ole vielä tarpeellista mutta vanha koneesi takkuilee, voit tuoda sen meille huoltoon edullisesti – ja taas teet selvää säästöä!
  3. Säästät hermojasi: Ei kannata antaa stressin, kiireen ja tarjoushuuman ohjata ostopäätöksiäsi. Älä osta mitään uutta -päivänä voit ottaa askelen taaksepäin kulutuskierteestä, tutustua rauhassa käytettyihin vaihtoehtoihimme ja tehdä valintoja, jotka palvelevat sinua pitkällä aikavälillä. Säästä siis hermojasi ja tee viisaampia, harkittuja päätöksiä kanssamme. Meidän valikoimassamme vallitsevat edulliset hinnat ympäri vuoden.

Tervetuloa meille tekemään kestäviä valintoja ja tutustumaan esimerkiksi käytettyjen kannettaviemme valikoimaan! Löydät liikkeemme Turusta osoitteesta Uudenmaankatu 3, ja verkkokauppamme palvelee sinua koko Suomen laajuisesti – vihreän vuorokauden ympäri.