Skip to main content

Helpota työntekoa ja hanki iso näyttö työkäyttöön

Näyttöjä löytyy erikokoisia ja eri ominaisuuksilla monelta eri valmistajalta. Tärkeimmät eroavaisuudet näytöissä ovat koko, resoluutio (pikselimäärä), paneelityyppi ja liitännät. Yritysmallin näytöissä on yleensä parempi ja laadukkaampi näyttöpaneeli sekä jalusta jossa enemmän säätövaraa kuin kuluttajamalleissa. Iso näyttö työkäyttöön tarkoittaa yleensä 24 – 27” laadukkaalla IPS paneelilla ja jalustalla jossa korkeus- sekä kallistussäätö ergonomian takia.

Näyttöjen resoluutio on normaalisti FullHD (1920×1080 pikseliä) mutta löytyy myös tarkempia esimerkiksi QHD (2560×1440 pikseliä) tai 4K resoluutiolla (3840×2160 pikseliä). Vasteaika vaihtelee valmistajien ja paneelien välillä mutta on yleensä työkäyttöön tarkoitetuissa näytöissä vasteaika on 5 -8ms kun taas pelikäyttöön tarkoitetuissa näytöissä voi olla jopa 0,5ms. Työkäyttöön tarkoitetuissa näytöissä paneelin virkistystaajuus on myös yleensä vakiona 60Hz kun taas pelikäyttöön tarkoitetuissa malleissa voi olla jopa yli 200Hz. Liitännät tänä päivänä vaihtelee jonkun verran mutta yleensä löytyy ainakin DisplayPort sekä HDMI liitännät ja joissakin malleissa säilytetty myös vanha VGA liitäntä.

Meillä valikoima elää jatkuvasti, ainakin käytettyjen puolella, mutta työkäyttöön sopivia malleja löytyy aina varastossa valmistajilta kuten HP, Dell ja Lenovo. Käytetyillekin myönnämme yleensä 12kk takuun. Tutustu lisää näyttöihimme täältä.