Skip to main content

Miksi valita käytetty yrityskannettava?

Miksi valita käytetty yrityskannettava mieluummin kuin uusi kuluttajille valmistettu kannettava tietokone? Tätä meiltä kysytään aika usein ja olemmekin koonneet tähän muutamia seikkoja, joita kannattaa ottaa huomioon, kun hankkii itselleen tai yritykselleen kannettavaa tietokonetta.

Kestävyys ja päivitettävyys

Esimerkiksi Lenovo ThinkPad ja Dell Latitude ja HP Elitebook -yrityskannettavat ovat valmistettuja kestämään kovaa ja jatkuvaa ammattikäyttöä.
Näin ollen yrityskannettavat rakennetaan niin, että ne kestävät kuluttajalaitteita paremmin erilaisia olosuhteita kuten lämpöä, tärinää tai muita vastaavia haittoja. Yrityskannettavat ovat myös suunniteltu kestämään jatkuvaa avaamista ja sulkemista sekä pieniä kolhuja ja putoamisia.
Yrityskannettavissa käytetyt materiaalit ovat aika usein kevyitä metalleja ja hiilikuitua, kun taas kuluttajille suunnatuissa kannettavissa materiaalina on valtaosin paljon hinnaltaan halvempi muovi.
Erityisesti saranoiden kestävyydessä on isoja eroja yrityskannettavien ja kuluttajakannettavien välillä. Sanomattakin on selvää, että jos avaa ja sulkee muovisen koneen tuhansia kertoja, niin ennen pitkää se ei enää kestä.

Yrityskannettavien hyödyt:

✔️ Kestävät pidempään kuin kuluttajalle suunnitellut kannettavat tietokoneet
✔️ Kovalevyn pystyy yleensä vaihtamaan suuremmaksi ja nopeammaksi myöhemmin
✔️ Ovat muunneltavissa ja kriittiset osat vaihdettavissa

Säästät rahaa ja luontoa

Yrityskannettavat maksavat uutena ihan syystäkin todella paljon enemmän kuin marketeissa myytävät kuluttajakannettavat.

Monilla yrityksillä on kuitenkin politiikkana se, että vaihdetaan niin autot kuin tietokoneetkin kolmen vuoden ikäisinä uusiin. Vaikka sekä yrityskannettavilla että laadukkailla autoilla on erittäin hyvää käyttöä senkin jälkeen. Erityisesti tämä pätee sellaisiin yrityksiin, jotka hankkivat sekä autot että tietokoneet kolmen vuoden leasingilla. Me tyhjennämme nämä kannettavat tietoturvallisesti, tarkistamme kunnon ja huollamme ne priima-kuntoon. Ja koska tietokoneissa arvo putoaa ensimmäisten vuosien jälkeen vielä nopeammin kuin uusissa autoissa, niin pystymme myymään näitä muutaman vuoden ikäisiä, erinomaisia ja täysin kunnossa olevia yrityskannettavia jopa 70 % edullisemmin, kuin vastaavia uusia.

Näin ollen saat siis huippulaadukkaan kannettavan murto-osalla uuden hinnasta!
Uusi yrityskannettava maksaa helposti 1.000–3.000 euroa. Vastaavien käytettyjen hinnat liikkuvat pääsääntöisesti 250–750 euron välissä eli samoissa hinnoissa kuin muovista tehdyt kertakäyttöiset kannettavat marketeissa.

Valitsetko siis kierrätetyn, laadukkaan yrityskannettavan vai kertakäyttöisen, muovisen kuluttajakannettavan? Kun ostat käytetyn, huolletun eli kierrätetyn kannettavan, niin vähennät hiilidioksidipäästöjä ja kannat oman kortesi kekoon ympäristön puolesta.

Jos et ole vielä vakuuttunut, niin tässä koottuna muutama syy ostaa käytetty, huollettu yrityskannettava uuden edullisen kannettavan sijaan:
✔️ Saat 12 kk takuun
✔️ Voit itse noutaa tuotteen tai toimitamme ne sinulle 1-3 päivän sisällä
✔️ Koneesi on tarkastettu ja huollettu erittäin huolellisesti.
✔️ Säästät rahaa
✔️ Säästät ympäristöä
✔️ Saat laadukkaamman ja kestävämmän koneen

Tutustu yrityksille tarkoitettuihin käytettyihin kannettaviin täältä.

Tervetuloa Turun myymäläämme osoitteeseen Uudenmaankatu 3! Palvelemme arkisin 10-17. Tarjoamme kierrätettyjä ja huollettuja laadukkaita kannettavia tietokoneita edullisesti niin työ kuin vapaa-ajan käyttöön. Verkkokauppa 24/7, seitsemänä päivänä viikossa Laptops.fi Tervetuloa!