Skip to main content

Uusi vai käytetty tietokone?

Uusi vai käytetty tietokone? Tämä kysymys on hyvä puntaroida ennen tietokoneen ostoa. Tehdaskunnostettu tietokone on käytetty, mutta erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto verrattuna samanhintaisiin uusiin tietokoneisiin. Usein käytetty tietokone on reilusti tehokkaampi, kuin uusi vastaavan hintaluokan laite. Tehdaskunnostettu tai tutummin käytetty kannettava on myös ekologinen valinta.

Laadukkaat käytetyt tietokoneet

Päätuotteemme ovat yritysmallin laitteet, jotka ovat rungoltaan vahvoja ja komponenttien puolesta pitkäikäisiä. Yrityskannettavien laadun puolesta myönnämme tehdaskunnostetuille laitteille normaalisti aina 12kk takuun.

Kustannustehokas ratkaisu

Tehdaskunnostettu laite on kustannustehokkuutensa puolesta usein paljon parempi ja kestävämpi sijoitus kuin esimerkiksi samanhintainen uusi, kuluttajamallinen laite. Tämä tarkoittaa sitä, että yritysmallin laitteen komponentit ja fyysinen runko eivät petä yhtä helposti kuin esimerkiksi kuluttajamallisessa laitteessa ja siksi toimintakyky säilyy paljon pidemmälle tulevaisuuteen.

Meiltä löytyy valikoimasta pääasiassa markkinajohtajien laadukkaita tuotteita. Näihin valmistajiin kuuluvat mm. Dell, Getac, HP, Lenovo, Panasonic. Katso lisää tuotteistamme täältä.