Skip to main content

ATK-laitteet yrityksille

Meiltä löydät laajan valikoiman atk-laitteita yrityksille kaikkiin tarpeisiin niin uutena kuin käytettynä.

Valikoimastamme löytyvät laadukkaiksi ja kestäviksi todettujen valmistajien kannettavia ja pöytäkoneita; Dell, Fujitsu, HP, Lenovo sekä erikoisuutenamme kestävämmät Panasonic ja Getac laitteet. Oheislaitteiden puolelta löytyvät uudet ja käytetyt näytöt. Valmistajina BenQ, Dell, ASUS, HP ja Lenovo. Uutena oheislaitteiden valikoimasta löytyvät tulostimet, näppäimistöt, hiiret ja niihin tarvikkeet, esimerkiksi laserkasetit, sekä ulkoiset tallennusvälineet ja kortinlukijat.

Monipuolinen valikoima atk-laitteita yritysten käyttöön

Laitteita löytyy peruskäyttöön soveltuvista aina raskaaseen erikoiskäyttöön kuten videoeditointiin/kuvankäsittelyyn tai vaikkapa navigointiin/työkäyttöön ulkona. Tänä päivänä jo peruskäyttö kuten sisällöntuotto vaatii jo jonkun verran tehoa koneelta. Käytetyissä laitteissa tarjoamme normaalisti 12kk takuun ja voitte säästää jopa 70% uuden vastaavan tuotteen hinnasta.
Jos ATK-laitteiden ja tarvikkeiden hankinta tai päivitys yrityksellenne on ajankohtainen, ja haluatte säästää reilusti rahaa; ottakaa rohkeasti yhteyttä niin autamme mielellämme valinnassa ja hankinnassa.

Tutustu myös erikoistarjouksiimme täältä.