Skip to main content

Onko etsinnässäsi laadukas ja edullinen kannettava? Nyt on oikea hetki tehdä ostos, sillä toukokuu toi tullessaan Nordic IT Solutionsin asiakkaille varsinaisen huippudiilin:

Kun ostat verkkokaupastamme tai myymälästämme minkä tahansa vähintään 200 euroa maksavan kannettavan, saat veloituksetta Lenovon ThinkVision-laatunäytön (arvo 69,90 euroa). Lisää näyttö ostoskoriin ja käytä koodia LAPTOPDIILI24.
Upea ohutreunainen Lenovo ThinkVision T23i sopii mainiosti niin kotitoimistoon kuin työpaikallekin!

Hyvä ergonomia tuo tehoja työskentelyyn

Kannettava tietokone on tietysti loistava valinta liikkuvalle työskentelijälle, mutta lisänäyttö voi tehdä työskentelystä entistä tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Erillinen näyttö tarjoaa suuremman työskentelytilan, jolloin voit käyttää useampia ohjelmia tai asiakirjoja samanaikaisesti. Lisänäyttö mahdollistaa myös paremman ergonomian, kun voit säätää näytön korkeutta ja kulmaa itsellesi sopivimpaan työskentelyasentoon.

Kampanja on voimassa toukokuun loppuun tai niin kauan kuin näyttöjä riittää, joten nyt kannattaa toimia nopeasti! Verkkokaupassa voit lunastaa edun syöttämällä kuponkikoodin LAPTOPDIILI24.

Edullinen kannettava kaikkiin tarpeisiin

Kattavasta valikoimastamme löydät laadukkaita ja luotettavia käytettyjä kannettavia eri tarpeisiin.

Valtaosa myymistämme koneista on parin vuoden ikäisiä yritysten leasing-kierrosta poistuneita kannettavia. Saat tehokkaamman koneen kuin mitä uudet kuluttajamallin laitteet ovat ja jopa 70 prosenttia uutta laitetta halvemmalla. Lisäksi käytetyn tietokoneen ostaessasi edistät kestävää kehitystä ja säästät merkittävästi luonnonvaroja.

Tässä on toukokuun parhaat diilit TOP 3:

  1. HP EliteBook 745 G6 Ryzen 3 3300U 14″ FHD 8GB 256SSD
    Yksi eniten myydyistä yritysmalleistamme palvelee toimistoista kotikäyttöön. Superohut (18 mm) Elitebook 745 sisältää uusimman Windows-käyttöjärjestelmän.
  1. Lenovo ThinkPad L390 i3-8145U 13.3″ HD 8GB 128SSD W11P
    Hinta–laatusuhteeltaan erinomaisessa Lenovon L-sarjan kannettavassa yhdistyvät laatu, keveys ja kestävyys. 12 kk takuu ja 3 kk akkutakuu.
  1. Lenovo ThinkPad T14 i5-10210U 14″ FullHD 16GB 256SSD
    Raskaan sarjan Thinkpad T14 -työjuhta on varustettu kovalla suorituskyvyllä, mutta kevyellä rungolla. Valmistajan oma takuu on vielä voimassa.

Nyt siis kipin kapin ympäristöystävällisille ja edullisille tietokoneostoksille!