Skip to main content

Kun huomaat, että tietokoneesi kuuluu ja tuntuu enemmän kuin normaalisti, sitä ei kannata ohittaa. Huolestuttava hurina ja yhtäkkiä lämpenevä näppäimistö ovat merkkejä siitä, että on aika tulla piipahtamaan myymälässämme tai ottaa yhteyttä netin kautta ja varata huoltoaika.

Tietokonetta ei tarvitse huoltaa kuten autoa ja varata vuosittaista huoltopäivää hyvissä ajoin etukäteen. Kuitenkin myös tietokone kaipaa joskus jopa nopeaa reagointia vaativia huoltotoimenpiteitä.

Keräsimme alle 5 pahaenteistä merkkiä siitä, että nyt on syytä varata koneelle huoltoaika.

  1. Tietokone pitää meteliä
  2. Tietokone kuumenee 
  3. Kone toimii epätyypillisesti, eli ei toimi täydellä teholla tai akun kesto on heikentynyt
  4. Hiiritaso tai näppäimistö on noussut ylöspäin
  5. Olet vahingossa avannut esimerkiksi epäilyttävän liitetiedoston ja on viitteitä siitä, että joku olisi kaapannut koneesi tai virus olisi päässyt koneelle


Vianhaku kiinteään 39 euron hintaan
 
 
Meidän asiantuntemustamme on huoltaa niin kannettavat kuin pöytäkoneetkin monen vuoden kokemuksella nopeasti käyttökuntoon. Nettisivuiltamme löydät kätevästi huoltohinnaston, josta löydät hinnat yleisimmille huoltoimenpiteillemme. Kattavassa vianmäärityksessämme käymme läpi tietokoneen tilanteen ja ehdotamme tarvittavia toimenpiteitä. Asiantuntemusta on myös kertoa, mikäli konetta ei syystä tai toisesta voi korjata. Pidä huolta koneestasi ja huollata se meillä! 
 
Hidasteleeko kone? Lue blogistamme miten saat tietokonetta nopeammaksi  
Tutustu myös blogistamme siihen, miten toimia, jos tietokoneen päälle kaatuu nestettä