Skip to main content

Vanhan kannettavan tietokoneen nopeuden parantaminen voi olla helppoa ja edullista. Seuraavia vinkkejä voi käyttää, jos haluat parantaa vanhan kannettavan tietokoneen nopeutta:

  1. Päivitä käyttöjärjestelmä: Käyttöjärjestelmän päivittäminen uusimpaan versioon voi parantaa kannettavan tietokoneen nopeutta ja suorituskykyä. Tämä johtuu siitä, että uudet versiot sisältävät usein parannuksia ja bugikorjauksia.
  2. Poista roskatiedostot: Tietokoneeseen voi kertyä roskatiedostoja, jotka voivat hidastaa laitteen nopeutta. Tiedostojen poistaminen voi auttaa nopeuttamaan tietokonetta.
  3. Lisää muistia: Muistin lisääminen voi auttaa nopeuttamaan tietokonetta. Tämä on erityisen tärkeää, jos tietokoneessa on vähän muistia.
  4. Vaihda kiintolevy: Kiintolevyn nopeuden parantaminen voi auttaa nopeuttamaan tietokonetta. Voit vaihtaa vanhan kiintolevyn nopeampaan SSD-asemaan, joka tarjoaa huomattavasti nopeamman lukunopeuden ja kirjoitusnopeuden.
  5. Skannaa virukset: Virukset voivat viedä tietokoneen nopeutta ja suorituskykyä. Tämän vuoksi on tärkeää skannata tietokone viruksille ja roskaposteille säännöllisesti.

Näiden vinkkien avulla vanhan kannettavan tietokoneen nopeuden parantaminen voi olla helppoa ja edullista. Muutaman yksinkertaisen toimenpiteen avulla voit nopeuttaa tietokonettasi ja parantaa sen suorituskykyä.

Mikäli et itse halua tai osaa tehdä näitä asioita, niin tuo koneesi meille osoitteeseen Uudenmaankatu 3, Turku tarkastettavaksi. Teemme koneelle täydellisen vianmäärityksen hintaan 39 euroa ja kerromme sinulle millä tavalla ja millä kustannuksella koneesi saadaan taas nopeammaksi!

Useimmiten tehokkain toimenpide on kiintolevyn vaihtaminen nopeammaksi ja kestävämmäksi SSD-asemaksi.

Keskivertokustannus koneen nopeuttamiseksi on tyypillisesti n. 90 euroa. Tämä hinta sisältää uuden 480GB SSD-aseman, asennustyön ja kloonauksen. Kloonauksella tarkoitamme sitä, että kaikki koneella olevat ohjelmat ja tiedostot siirtyvät uudelle levylle ja koneen toiminta on täsmälleen samanlaista kuin ennen levynvaihtoa, mutta huomattavasti nopeampaa. Mikäli tuotte koneen meille nopeutettavaksi, emme veloita teiltä 39 euron vianmääritysmaksua!

Ei muuta kuin kone kainaloon ja kipin kopin Uudenmaankatu 3:een!
Olemme avoinna arkisin klo 10–17 ja lauantaisin klo 10–14.

Laittamalla vanhan koneesi uuteen uskoon säästät sekä ympäristöä että rahaa!

 

NORDIC IT SOLUTIONS OY – PAREMPIEN JA YMPÄRISTÖÄ SÄÄSTÄVIEN LÄPPÄREIDEN ASIALLA