Option GlobeSurfer III 3G WLAN reititin (käytetty)

17,90  (14,44  alv0%)

Option on tuonut markkinoille HSPA reitittimen, joka toimii UMTS/HSDPA/HSUPA
WCDMA verkoissa. Reitittimen avulla saat muodostettua esimerkiksi työryhmälle tai kesämökille turvallisen langattoman laajakaista-nopeudella, toimivan Internetyhteyden.

Reittimessä on 900Mhz ja 2100Mhz 3G.

Reititin jakaa 3G yhteyden joka WLAN yhteydellä tai ethernetkaapelilla.

GlobeSurferin käyttötilanteita

* Mobiili toimisto, jossa monia käyttäjiä.
* Kiinteistöt joihin ei voi saada DSL yhteyttä
* Tilanteet, joihin ei kannata hankkia kiinteää DSL yhteyttä kuten esimerkiksi työmaat
* Tilanteet, joissa kiinteän DSL yhteyden asennusaika on liian pitkä

GlobeSurferin käyttö on todella helppoa!

Aseta reitittimeen operaattorin SIM-kortti ja kytke reititin tietokoneeseen WLAN:n tai kaapelin avulla. Tällöin saat jaettua reittimen HSPA/UMTS/EDGE/GPRS yhteyden monen tietokoneen kanssa.

GlobeSurferin käyttöönotto ja käyttö on erittäin helppoa ja nopeaa. GlobeSurferin avulla voit saada langattoman laajakaistan kaikkialle nopeasti ja kustannustehokkaasti.

GlobeSurfer® III on helppo ja nopea tapa jakaa langaton 3G internetyhteys monen käyttäjän kesken. Aseta SIM-kortti laitteeseen ja yhdistä koneet langattomasti WiFillä tai kaapelilla GlobeSurfer® III:een. Nyt kaikki koneet pääsevät surffaamaan internetissä.

GlobeSurfer® III on markkinoiden edistyksellisin reititin uskomattoman monipuolisilla ominaisuuksilla. Voit esimerkiksi kytkeä tulostimen tai kiintolevyn GlobeSurfer® III:n USB-porttiin ja jakaa nämä kaikkien käyttäjien kesken. Siten voit GlobeSurfer® III:n avulla ylläpitää tiedostopalvelinta, jossa sinulla on varmuuskopiot vaikkapa valokuvistasi. Voit myös tallentaa musiikin tälle levylle ja kuunnella musiikkia kaikilta GlobeSurfer® III:een liitetyiltä tietokoneilta. GlobeSurfer® III:n osaa myös automaattisesti varmistaa yrityksen kiinteän internetyhteyden langattomalla 3G/2G yhteydellä.

Luonnollisesti voit myös lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä GlobeSurfer® III:n kautta. Halutessasi voit myös kytkeä laitteeseen analogisen puhelimen ja puhua perinteisen analogisen puhelimen kautta 3G/2G puheluita.

7.2Mbps latausnopeuden verkosta ja 5.76Mbps latausnopeuden kohti verkkoa. Heikkoa signaalivoimakkuutta parantaa diversity antenniteknologia.

GlobeSurfer® III:ssa on tyylikäs OLED värinäyttö, jonka kautta pystyt näkemään kaikki perustoiminnot: SMS viestit, menetyt puhelut, käytetyn operaattoriverkon ja signaalivoimakkuuden.

Käytetty. Mukana laite sekä virtalähde
1kk takuu

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): GlobeSurferIII Osasto:

Lisätiedot

Valmistaja

Option