Skip to main content

Tiesithän, että Windows 10 käyttöjärjestelmän tuki loppuu vuoden päästä. Windows 10 on pitänyt pitkään paikkaa PC tietokoneiden suosituimpana käyttöjärjestelmänä. Käyttöjärjestelmän elinkaari on kuitenkin tulossa päätökseen, sillä Microsoft on ilmoittanut, että Windows 10 tuki päättyy 14. lokakuuta 2025.

  • Tukiajan jälkeen Windows 10 ei lakkaa toimimasta, mutta tietokoneeseen ei enää tarjota tietoturvapäivityksiä tai teknistä tukea. Ajan myötä esimerkiksi verkkopankin sivuille ei tule enää pääsemään ja oheislaitteita hankittaessa Windows 10 -versioon voi olla haasteellista löytää ajuripakettia, muistuttaa toimitusjohtajamme Peter Bergström.

Päivitä Windows 11 helposti virallisesti tuettuun tietokoneeseen

Jotta tietokone pysyisi turvallisena ja toimisi tehokkaasti tulevaisuudessakin, suosittelemme käyttäjiä päivittämään Windows 11 käyttöjärjestelmään hyvissä ajoin ennen tuen päättymistä. Siirtymää käyttöjärjestelmästä toiseen ei tarvitse tehdä yksin, vaan koneen voi tuoda Turun kivijalkaliikkeeseemme huollettavaksi tai lähettää sen meille postitse. Asiantuntevat ammattilaisemme auttavat sinua asennusprosessissa, jotta siirtymä sujuu mahdollisimman mutkattomasti!

Tarjoamme Windows 11 käyttöjärjestelmän asennuksen kokonaishintaan 64 euroa

Mikäli uuden käyttöjärjestelmän asennusprosessi nostattaa hikipisarat niskaan, tuo koneesi meille huollettavaksi. Tarjoamme Windows 11 käyttöjärjestelmän asennuksen kokonaishintaan 64 euroa. Koneen voit tuoda tarkastukseen ilman huolta, sillä mikäli kone ei täytä Windows 11 käyttöjärjestelmän vähimmäisvaatimuksia, emme veloita prosessista mitään.

Ota yhteyttä ja varmistetaan, että tietokoneesi toimii tehokkaasti ja turvallisesti. Tervetuloa Turun kivijalkamyymäläämme, joka sijaitsee aivan jokirannan kupeessa, osoitteessa Uudenmaankatu 3.

Tutustu myös muihin huoltopalveluihimme!